Kategorier
Opslagstavle

Postkasse

Så har vi fået etableret en postkasse, til de beboere der ønsker at sende breve fysisk til gårdlauget. Postkassen er placeret på plankeværket ved glascontainerne mellem Folkvarsvej 9 og 11.

Kategorier
Opslagstavle Uncategorized

Ny hjemmeside

Kære beboere,

Så har vi fået lavet en ny hjemmeside til Folkvarsvej-Karreéns Gårdlaug og jer beboere. Vi har, siden vi kom på nettet haft en fin , men ikke særlig brugervenlig, hjemmeside. Vi vil dog gerne bruge mindre tid på administration og mere tid på vedligeholdelse, nye tiltag og juridiske arbejdsopgaver, og har derfor udarbejdet en mere driftvenlig hjemmeside.

På vores nye hjemmeside finder du alt fra referater fra møder til info om hvordan vores affald skal håndteres. Desuden kan du se billeder og finde interessant viden, fra gården og områderne omkring, gennem tiderne.

Der vil også løbende blive informeret om arrangementer, ændringer og nye tiltag i gården på vores opslagstavle – hvor du også selv kan skrive kommentarer.

Vi håber meget på, at du vil gøre brug af siden. Hvis du har spørgsmål, har en god idé eller forbering til gården, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

MVH
Folkvarsvej-Karreéns Gårdlaug